TERMEN REZERVARE PRODUSE

Rezervarea oricărui produs se poate face pe maxim trei saptamani.
Daca nu ne punem de acord asupra expedierilor in acest interval, produsele vor deveni automat disponibile pe blog.

PRECIZĂRI

COMENZILE SUNT PRIMITE PE MAIL LA ADRESA mihaela.gulei@yahoo.com .

PENTRU COMENZILE ACHITATE IN CONT BANCAR NU SE PERCEP CHETUIELI DE TRANSPORT PRIN POSTA ROMÂNA.
EXPEDIEREA PRIN FIRMELE DE CURIERAT SE FACE DOAR LA SOLICITAREA CLIENTULUI SI CHELTUIELILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE ACESTA.
LA EXPEDIEREA CU RAMBURS PRIN POSTA ROMANA, CHELTUIELILE POSTALE SE ADAUGA LA COSTUL PRODUSELOR SI SE SUPORTA DE CLIENT. PRETURILE AFIȘATE PE PRODUSE SUNT FARA CHELTUIELI DE TRANSPORT ( si eventual, ramburs).

REZERVATĂ- Jacheta piele, BODEN









O jacheta BODEN si recunoaștem calitatea produsului de la acest brend recunoscut pentru asta.
Ca si alte haine de la Boden si aceasta este din materiale naturale si aici avem chiar piele naturala veritabila, plină si bine prelucrata. Este foarte bine întreținută, abia se întrevăd slabe urme de purtare la muchia manecii la baza dar nu perceptibile. De mare efect este si dublura de culoare verde ce se potrivește perfect cu maroul deschis ( culoarea coniacului).
Indiscutabile sunt si liniile croiului drept chiar spre forma literei A de subbrat in jos. Acesta este un mare avantaj pentru ca se aranjează bine pe orice dimensiuni si este adaptabila ca mărime fiind liberă spre talie si  solduri.
Stare: foarte buna
Mărime: 20uk similar cuXL, la umeri permite 44-46, bust 108-115-120 si poate chiar 125 dar mai fix, talie si solduri  liber, lungime 65, mâneca 65.
Preț: 120 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu