TERMEN REZERVARE PRODUSE

Rezervarea oricărui produs se poate face pe maxim trei saptamani.
Daca nu ne punem de acord asupra expedierilor in acest interval, produsele vor deveni automat disponibile pe blog.

PRECIZĂRI

COMENZILE SUNT PRIMITE PE MAIL LA ADRESA mihaela.gulei@yahoo.com .

PENTRU COMENZILE ACHITATE IN CONT BANCAR NU SE PERCEP CHETUIELI DE TRANSPORT PRIN POSTA ROMÂNA.
EXPEDIEREA PRIN FIRMELE DE CURIERAT SE FACE DOAR LA SOLICITAREA CLIENTULUI SI CHELTUIELILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE ACESTA.
LA EXPEDIEREA CU RAMBURS PRIN POSTA ROMANA, CHELTUIELILE POSTALE SE ADAUGA LA COSTUL PRODUSELOR SI SE SUPORTA DE CLIENT. PRETURILE AFIȘATE PE PRODUSE SUNT FARA CHELTUIELI DE TRANSPORT ( si eventual, ramburs).

REZERVATA- Jacheta/sacou NICOLE FARHI, lana baby alpacaO jacheta executata intr- un mare stil si nu este afirmație gratuită. Este greu sa descriu aspectul, tușeul de matase, croiul, culoarea.
Avem creatia unui designer francez care  a avut in vedere ca totul sa fie la superlativ.  Aceasta nu este o piesa pentru o singura purtare, este de colectie si nu o disponibilizat daca mi s-  ar fi potrivit ca dimensiuni.
Astfel, culoarea este un maro marsala, superba, fina, eleganta, rara, putin mai altfel.
Tușeul este unul " de matase". Stiam ca lana de alpaca este ca mătasea la atingere dar aici s- a folosit la a de pui de alpaca, este o atingere ca de matase si casmir.
Croiul este cambrat, evidențiază bustul, are cusaturi duble pe lateralele spatelui cu continuare pe maneci, fara tăietura pe umeri si nu are captuseala, stofa fiind plina si densa.
Stare: aspect produs nou

Marime: 8uk similar cu S dar daca preferati mai pe corp se potriveste si la M, am luat aceasta haina pentru mine si mi s- a potrivit.
In umeri, masurat dupa rascroiala imaginara pentru ca nu are cusatura ar permite 34-38, bust 85-98, talie 70-76, lungime 58, maneca 75 masurat de la baza gatului iar de pe umar aproximez 62-63. Este finisata perfect si maneca se poate sufleca.
Pret: 100 lei
Puteti  vedea preturile originale in acest link:

https://www.nicolefarhi.com/shop_woman/jackets_and_coats

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu