PRECIZĂRI

COMENZILE SUNT PRIMITE PE MAIL LA ADRESA mihaela.gulei@yahoo.com .

PENTRU COMENZILE ACHITATE IN CONT BANCAR NU SE PERCEP CHETUIELI DE TRANSPORT PRIN POSTA ROMÂNA.
EXPEDIEREA PRIN FIRMELE DE CURIERAT SE FACE DOAR LA SOLICITAREA CLIENTULUI SI CHELTUIELILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE ACESTA.
LA EXPEDIEREA CU RAMBURS PRIN POSTA ROMANA, CHELTUIELILE POSTALE SE ADAUGA LA COSTUL PRODUSELOR SI SE SUPORTA DE CLIENT. PRETURILE AFIȘATE PE PRODUSE SUNT FARA CHELTUIELI DE TRANSPORT ( si eventual, ramburs).

REZERVAT- Sacou Elveția AKRIS, stofa lana cu matase naturala
Avem unul dintre cele mai pretioase sacouri din multe motive.
In primul rând pentru ca este creația casei de moda elvețiene, Akris, exclusivistă chiar si între marii designeri. Are un număr foarte restrâns de magazine in întreaga lume iar produsele sunt realizate din cele mai bune materiale, execuție perfecta, studiate din toate perspectivele.
Chiar aici avem un sacou clasic, o combinație de negru cu alb fildeș, o combinație de stofa cu catifea finanțe matase ( subțire, moale, fina) iar stofa este alta combinație de superlux si cea mai dorita adica lana cu matase naturala.
Are un tuseu incredibil de placut, arată intr-  un fel si se vede.
Apoi, dacă priviți cu atenție sigur remarcati formele perfecte, fetele se întâlnesc armonios intr-  un nasture amplasat peun colț abia perceptibil.
Vine perfect pe corp, este un sacou clasic de vis, pentru mine prea mare.
Stare: excelenta
Mărime: 42D/44F si are următoarele dimensiuni: umeri 41-44, bust 95- 110 fără sa fie întins maxim, talie 80-93 fără a veni fixa, lungime 65, mâneca 62.
Preț: 170 lei.
Prețul original este mai mare de 1000 euro, pentru edificare se poate verifica preț produs similar pe linkul de mai jos:
https://www.lyst.com/shop/akris-jackets/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu