TERMEN REZERVARE PRODUSE

Rezervarea oricărui produs se poate face pe maxim trei saptamani.
Daca nu ne punem de acord asupra expedierilor in acest interval, produsele vor deveni automat disponibile pe blog.

PRECIZĂRI

COMENZILE SUNT PRIMITE PE MAIL LA ADRESA mihaela.gulei@yahoo.com .

PENTRU COMENZILE ACHITATE IN CONT BANCAR NU SE PERCEP CHETUIELI DE TRANSPORT PRIN POSTA ROMÂNA.
EXPEDIEREA PRIN FIRMELE DE CURIERAT SE FACE DOAR LA SOLICITAREA CLIENTULUI SI CHELTUIELILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE ACESTA.
LA EXPEDIEREA CU RAMBURS PRIN POSTA ROMANA, CHELTUIELILE POSTALE SE ADAUGA LA COSTUL PRODUSELOR SI SE SUPORTA DE CLIENT. PRETURILE AFIȘATE PE PRODUSE SUNT FARA CHELTUIELI DE TRANSPORT ( si eventual, ramburs).

REZERVATĂ- Rochie RALPH LAUREN, lanaO rochie casual extrem de plăcuta pentru sezoanele reci sau intermediare, creația designerului haute couture RALPH LAUREN.

 Este de culoare blumarin, textura plină data de jerseul lucrat prin tehnica dublării ( vezi ultima poza de detaliu), confortabila ca si linie a croiului in A, versatilă prin aceea ca poate fi purtată cu acel cordon sau fără, foarte plăcuta la purtat. Ii lipsește eticheta cu compoziția dar va asigur ca este din fibre lana integral ( puteți testa prin trecerea unui fir prin flacara).

Star: excelenta
Mărime: M/S. Eu sunt măsura M si mi se potrivește perfect. Umeri 35-39, bust 90-105 si poate chiar mai mult, talie lejera 65-85, solduri croi in A permite minim oricât si maxim 100-105, lungime 88, mâneca 58.

Preț: 100 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu