TERMEN REZERVARE PRODUSE

Rezervarea oricărui produs se poate face pe maxim trei saptamani.
Daca nu ne punem de acord asupra expedierilor in acest interval, produsele vor deveni automat disponibile pe blog.

PRECIZĂRI

COMENZILE SUNT PRIMITE PE MAIL LA ADRESA mihaela.gulei@yahoo.com .

PENTRU COMENZILE ACHITATE IN CONT BANCAR NU SE PERCEP CHETUIELI DE TRANSPORT PRIN POSTA ROMÂNA.
EXPEDIEREA PRIN FIRMELE DE CURIERAT SE FACE DOAR LA SOLICITAREA CLIENTULUI SI CHELTUIELILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE ACESTA.
LA EXPEDIEREA CU RAMBURS PRIN POSTA ROMANA, CHELTUIELILE POSTALE SE ADAUGA LA COSTUL PRODUSELOR SI SE SUPORTA DE CLIENT. PRETURILE AFIȘATE PE PRODUSE SUNT FARA CHELTUIELI DE TRANSPORT ( si eventual, ramburs).

MIU MIU, fusta designer haute couture











O fusta mai altfel de la MIU MIU ( grup designer Prada),  de fapt o piesa ce combina finetea, bunul gust, stilul rafinat cu textura naturala din fibre super prelucrate, pe un fond alb imaculat.
Fusta se inchide pe o laterala astfel cum se vede in pozele de detaliu si dupa aproape 40 cm din talie este lăsată liber pe cusaturi in ambele laterale.
Nu are dublura si nici nu este necesara pentru ca nu este străvezie iar lateral este petrecuta generos.
Daca o analizați cu atentie, veti vedea formele frumoase care dau o imagine anume, se vede ca nu este ieftină...si trebuie avut in vedere ca manechinul de prezentare este extrem de diform.
Stare: excelenta
Marime: 38 si o asimilez cu S. Talie 64-66, solduri 88-96, lumgime 74 cu bata inclusa dar care vine pe talie si este de 6. Șlițul este de 35 cm iar zona din talie pana la slit 39 cm.
Pret: 65 lei. Pretul original este de peste 250 euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu