TERMEN REZERVARE PRODUSE

Rezervarea oricărui produs se poate face pe maxim trei saptamani.
Daca nu ne punem de acord asupra expedierilor in acest interval, produsele vor deveni automat disponibile pe blog.

PRECIZĂRI

COMENZILE SUNT PRIMITE PE MAIL LA ADRESA mihaela.gulei@yahoo.com .

PENTRU COMENZILE ACHITATE IN CONT BANCAR NU SE PERCEP CHETUIELI DE TRANSPORT PRIN POSTA ROMÂNA.
EXPEDIEREA PRIN FIRMELE DE CURIERAT SE FACE DOAR LA SOLICITAREA CLIENTULUI SI CHELTUIELILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE ACESTA.
LA EXPEDIEREA CU RAMBURS PRIN POSTA ROMANA, CHELTUIELILE POSTALE SE ADAUGA LA COSTUL PRODUSELOR SI SE SUPORTA DE CLIENT. PRETURILE AFIȘATE PE PRODUSE SUNT FARA CHELTUIELI DE TRANSPORT ( si eventual, ramburs).

AIRFIELD, designer, 100% lâna fina


Un articol vestimentar 3 in 1, pardesiu, rochie sau jacheta lunga,  depinde cum vreți sa îl purtați, când și in ce combinații. Va asigur ca este perfect in multe împrejurări, de o calitate extrem de buna, lâna fina 100%, grosime medie.
Cumpărat din Austria, a fost  purtat extrem de puțin si poate fi foarte apreciat acest articol.
Despre confort ma  pot exprima la superlativ, fibrele naturale in totalitate oferă binețe maxima și plăcere. Textura asigura adaptabilitate.  Materialul are densitate studiată, astfel cum fac designerii incat sa se asigure hainei o anumită ținuta, aspect și stabilitate.
Culoarea aluneca ușor spre lila, este mai specială.
Stare: excelenta
Mărime: 38D sau M, umeri 37-40, bust 90-108 ( poate se mai întinde dac vreți pe un bust mai generos), talie 65-88 poate chiar 90, solduri 90-100-109, lungime 92, mâneca 63.
Preț: 150 lei.
A costat peste 300 euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu