TERMEN REZERVARE PRODUSE

Rezervarea oricărui produs se poate face pe maxim trei saptamani.
Daca nu ne punem de acord asupra expedierilor in acest interval, produsele vor deveni automat disponibile pe blog.

PRECIZĂRI

COMENZILE SUNT PRIMITE PE MAIL LA ADRESA mihaela.gulei@yahoo.com .

PENTRU COMENZILE ACHITATE IN CONT BANCAR NU SE PERCEP CHETUIELI DE TRANSPORT PRIN POSTA ROMÂNA.
EXPEDIEREA PRIN FIRMELE DE CURIERAT SE FACE DOAR LA SOLICITAREA CLIENTULUI SI CHELTUIELILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE ACESTA.
LA EXPEDIEREA CU RAMBURS PRIN POSTA ROMANA, CHELTUIELILE POSTALE SE ADAUGA LA COSTUL PRODUSELOR SI SE SUPORTA DE CLIENT. PRETURILE AFIȘATE PE PRODUSE SUNT FARA CHELTUIELI DE TRANSPORT ( si eventual, ramburs).

Rochie sau fusta, dantela si broderii


Sigur am putea spune ca aceasta piesa este gen unicat, realizata foarte spectaculos.
In primul rand spun piesa si nu o definesc pentru ca poate fi purtata ca rochie si eu asa am purtat- o la o petrecere dar poate fi si fusta daca i se elimina bretelele din catifea.
Culoarea este o minune ca nuanta, dantela de asemeni, inclusiv usoare insertii spre bej in modelul floral al dantelei, apoi acele flori supradimensionate, brodate pe matase cu umplutura fina pentru a- si păstra forma.
A fost tare lăudata in public.
In zona bustului, montura pe elastic ascuns face ca mobilitatea măsurilor sa fie maxima. Se strânge extrem de mult si se i tinde pana la 105.
Stare: excelenta
Marime: datorita conceptului se potriveste la S, M si L pentru ca la bust se strânge pana sub 55-60 si se întinde pana la 105. Lungimea de la decolteu pana la poale masoara 91 si bretelele au rezerva de a fi mai lungi sau mai scurte.
Pret: 135 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu