TERMEN REZERVARE PRODUSE

Rezervarea oricărui produs se poate face pe maxim trei saptamani.
Daca nu ne punem de acord asupra expedierilor in acest interval, produsele vor deveni automat disponibile pe blog.

PRECIZĂRI

COMENZILE SUNT PRIMITE PE MAIL LA ADRESA mihaela.gulei@yahoo.com .

PENTRU COMENZILE ACHITATE IN CONT BANCAR NU SE PERCEP CHETUIELI DE TRANSPORT PRIN POSTA ROMÂNA.
EXPEDIEREA PRIN FIRMELE DE CURIERAT SE FACE DOAR LA SOLICITAREA CLIENTULUI SI CHELTUIELILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE ACESTA.
LA EXPEDIEREA CU RAMBURS PRIN POSTA ROMANA, CHELTUIELILE POSTALE SE ADAUGA LA COSTUL PRODUSELOR SI SE SUPORTA DE CLIENT. PRETURILE AFIȘATE PE PRODUSE SUNT FARA CHELTUIELI DE TRANSPORT ( si eventual, ramburs).

CLAUDIO MERAZZI, designer haute couture. Oferta la 450 lei




























O pereche de cizme de culoare neagra, piele , de exceptie!
Sunt de designer haute couture exclusivist, ediție limitată si explicit inseamna calitate maxima, piele interior si exterior  de calitatea celor din manusi adica ffff fina, moale, extrem de placuta, modelul este  unicat, greu de copiat. Se vede abundenta pielii folosite in fronse cu dungi de elastic inserat pe dedesubt pentru a asigura tinuta. Interiorul este auriu antichizat, la designeri conteaza orice detaliu..

Linia este una extrem de eleganta, modernă, rafinata, feminină. Talpa este pe platforme, bordurate cu metal argintiu, Calapod comod, bine dimensionat.
Stare: excelenta, aspect perfect, au fost încăltate de doua ori.
Marime: 37 1/2, lungime talpa 24,5, cu aproximație.Corespunde la numarul specificat. Latime talpa 7,5, inaltime toc 13, platforma 3, deci inaltime efectivă 10, inaltime totala cu toc inclus 51, largime sus 36-37.

Pret:initial  570 lei. Pe site-uri puteti vedea prețurile reale care sunt cu mult peste cel de aici. Iata un exemplu: http://www.stylehive.com/bookmark/claudio-merazzi-boots-450619


Oferta: 450 lei final.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu