TERMEN REZERVARE PRODUSE

Rezervarea oricărui produs se poate face pe maxim trei saptamani.
Daca nu ne punem de acord asupra expedierilor in acest interval, produsele vor deveni automat disponibile pe blog.

PRECIZĂRI

COMENZILE SUNT PRIMITE PE MAIL LA ADRESA mihaela.gulei@yahoo.com .

PENTRU COMENZILE ACHITATE IN CONT BANCAR NU SE PERCEP CHETUIELI DE TRANSPORT PRIN POSTA ROMÂNA.
EXPEDIEREA PRIN FIRMELE DE CURIERAT SE FACE DOAR LA SOLICITAREA CLIENTULUI SI CHELTUIELILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE ACESTA.
LA EXPEDIEREA CU RAMBURS PRIN POSTA ROMANA, CHELTUIELILE POSTALE SE ADAUGA LA COSTUL PRODUSELOR SI SE SUPORTA DE CLIENT. PRETURILE AFIȘATE PE PRODUSE SUNT FARA CHELTUIELI DE TRANSPORT ( si eventual, ramburs).

Jacheta RIANI











O jacheta pe care o apreciez foarte mult si asta datorită conceptului in totalitate. Nu este banala ci dimpotrivă se remarca prin rafinamentul culorii fine, roz pal cu imperceptibile reflexii spre mov.
Croiul, liniile, modelul sunt elaborate si foarte atent prelucrate, finisate. Buzunarele, cu forme usoare de burduf, închise cu fermoare ascunse, cele de sus diferite între ele, pe spate o linie orizonatala mai sus de omoplați, gen arcada, foarte elegantă, pliu la spate.
Se i Chile cu fermoar cu dubla deschidere, de sus si de jos, dublat cu capse. Marginile din fata sunt înnobilate cu bandouri asortate care mențin si forma hainei.
In talie șnurul inserat poate fi fixat pe talie sau lăsat lejer, in linii drepte ale hainei. La mâneci, manșetele au capse duble pentru a regla lărgimea pe antebraț după preferințe.
In gulerul ce pare mai înalt se ascunde gluga de vânt.
Haina este dublata cu jerse fin din bumbac 100%, fixat in toate cusăturile de îmbinare. Toate detaliile au fost atent tratate si confortul vine din toate acestea cumulat.
Stare: excelenta
Mărime: 38D/44It sau M, umeri 36-39, bust 85-103, talie măsurată in poziția cu șnur desfăcut lejer 95 iar minim poate fi si 60, lungime 66, mâneca 58.
Preț: 72 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu